tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2

Eetbare kunst maken met kunstenares

Wat ga je doen?

Gezien op TV - Doorbakken/Heel Holland bakt met Andre van Duin en Janny van der Heiden. 

Kunstenares Anat Ratzabi neemt je mee in haar wondere wereld van chocolade sculpturen. Maak een echte Rembrandt, Van Gogh of Vermeer…maar dan van chocolade! Ook ga je een wit chocoladebeeld beschilderen in Delfts Blauw. Een unieke Hollandse chocoladeworkshop dus, en het resultaat gaat natuurlijk mee naar huis.

De workshop begint met een uitleg over de chocolade sculpturen die Anat Ratzabi ontwikkeld heeft. Kies één van de mallen van beroemde Hollandse meesters: Van Gogh, Rembrandt of de meisje met de Parel en giet je eigen chocoladebeeld. Dit doen we natuurlijk met Belgische chocolade van hoge kwaliteit. Terwijl het beeld de koeling in gaat, krijg je uitleg over de Delfts Blauw techniek. Die ga je toepassen op een wit chocoladebeeld. Als het eerste chocoladebeeld hard is geworden, werk je het af met eetbare brons patina. De twee chocolade sculpturen die je helemaal zelf hebt gemaakt, worden meegegeven in een luxe verpakking. Om te schenken, of om lekker zelf te houden!

Het is mogelijk de workshop uit te breiden met extra culinaire opties. We kunnen de workshop helemaal op maat voor je maken.
We horen het graag hoe wij jullie kunnen helpen om een mooie dag ervan te maken.  

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

€ 57,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 50 personen
2 uur
Binnen of buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01