starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Workshops op locatie

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 55 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 55

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt super!

Echt super! Ik kan het iedereen aanraden!

zaterdag, 17 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

Super goed geregeld en leuk om te doen + na de workshop heb je ook echt een goede basis om er thuis nog eens mee aan de slag te gaan!!

woensdag, 24 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Snelle levering

Mijn bestelling werd heel vlot geleverd!

maandag, 15 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige, leerzame workshop!

Super leuke, gezellige workshop waarin Marjolein veel uitlegt, laat oefenen en openstaat voor vragen. Het tuinhuisje in Baarn is een mooie locatie om even een avondje alles uit je handen te laten vallen en lekker creatief aan de slag te gaan! Een aanrader!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed verzorgd

Een workshop die zeer goed verzorgd en begeleid wordt door twee enthousiaste jongemannen.
Na afloop heb je een industriele lamp die jezelf gemaakt hebt. Bij de betonschuur hebben ze voldoende keuze voor het maken van je eigen lamp.
Je kunt na afloop ook nog een fitting kopen om je lamp kompleet te maken.
Zo ga je na naar huis met een lamp die je zelf gemaakt hebt.
Het is een workshop die ik zeker kan aanbevelen.

maandag, 6 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top voor een kamp

Was een leuk idee voor een kamp. En goed uitgepakt.

maandag, 30 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prachtige aanbieding!

Prachtige aanbieding! Zo zijn weer enkele ouderen heel blij gemaakt!!

zaterdag, 30 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Handlettering workshop

Ik heb een workshop handletteting in Baarn gevolgd. Marjolein legt goed en duidelijk uit. Ze is erg enthousiast. Ze geeft aanwijzingen en tips. Ik ben met een mooi resultaat en ideeën naar huis gegaan. Prima lokatie met genoeg te drinken en wat lekkers erbij.

donderdag, 14 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor een kamp

Voor een kamp. Helemaal top!

zondag, 3 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Handlettering Amersfoort

Wat een ontzettend leuke workshop! Marjolein is zeer enthousiast en weet dat ook over te brengen.
En wat ik erg verrassend vond........ het is toch best een stukje makkelijker dan het lijkt!Met leuke ideeën en een eigen gemaakt product naar huis.

zondag, 13 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Handlettering

Met mijn drie zussen een workshop handlettering bij Marjolein gevolgd. Aan het begin was 1 van ons heel enthousiast (die kreeg dit als cadeau :)) en 3 wat sceptisch. Maar het is leuk! Lekker creatief bezig en naar iets toewerken. Marjolein is een enthousiaste begeleider en zorg ervoor dat je met een leuk resultaat naar huis gaat!

dinsdag, 8 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Yehes, voortaan altijd leuke kaartjes schrijven

Handlettering kan wel hip zijn, maar het is van alle tijden. Hier heb je de rest van je leven iets aan. En zo moeilijk is het niet. Na een paar keer doen, heb je de techniek wel te pakken en van daaruit kun je lekker los. Zo leuk dit.

Opbouw van de workshop zat ook lekker in elkaar en je neemt je eigen artwork gelijk mee naar huis. Echt een aanrader.

dinsdag, 17 april 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Een workshop handlettering is top! Marjolein weet een goede combi te maken van het geven van achtergrondinformatie en zelf aan de slag gaan. Echt een aanrader en leuk dat je, ook wanneer je niet zoveel vrije tijd hebt, prima met deze hobby aan de slag kan gaan.

maandag, 19 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en leuk!

Met mijn vriendin en alle dochters een workshop 'hart vullen' gedaan. We hebben een hele leuke avond gehad en werden hierbij erg goed begeleid. Echt een aanrader. Ook leuk om te zien met welke woorden iedereen haar hart heeft gevuld.

maandag, 5 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vooral zo doorgaan

Super snel geleverd, En de prijs is ook scherp! Ik zeg vooral zo doorgaan.

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima levering, snel.

Prima levering, snel. Duidelijke beschrijving van het werkje. Mooi materiaal. Kleuren zijn mooi.

vrijdag, 9 februari 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kinderen vonden het geweldig

Kinderen vonden het geweldig,eerst denk je hebben we wel genoeg steentje maar er was ruim voldoende . Echt bedankt voor de snelle levering en het zag er goed uit .

zaterdag, 23 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een toffe en leerzame workshop

Marjolein legt heel enthousiast uit hoe handlettering werkt en wat de technieken zijn. Deze workshop was heel inspirerend en ik zou er zo nog 1 willen volgen. Maar je kunt wel al na 1 workshop thuis aan de slag, want Marjolein legt goed uit en geeft je vele handvaten om thuis te gebruiken! Kortom een aanrader!

dinsdag, 5 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop handletteren

Hele leuke workshop zeer enthousiaste en goede begeleiding.
Een aanrader.

vrijdag, 10 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Allemaal top

Was alle maal top daarom weer een bestelling geplaatst.

woensdag, 8 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam

Hele leuke leerzame workshop.

zondag, 22 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tevreden

Onze client is er super tevreden over en we zullen vast vaker bij u gaan bestellen.

vrijdag, 20 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen

Het pakket zag er top uit en de kids vonden het erg leuk om te doen. Fijn dat het materiaal ruim voldoende was om de letters te maken.

zaterdag, 7 oktober 2017

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01