starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Workshop Handlettering in Baarn en Amersfoort

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,6
Uit 32 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Beoordelingen 1 - 25 van 32

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

Super goed geregeld en leuk om te doen + na de workshop heb je ook echt een goede basis om er thuis nog eens mee aan de slag te gaan!!

woensdag, 24 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

Aangestoken door het enthousiasme van Lein, krijgt niemand meer een felicitatie van mij met een saai handschrift! Het is een leuke workshop en voor mij werkt het meditatief om met handlettering bezig te zijn! ?

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige, leerzame workshop!

Super leuke, gezellige workshop waarin Marjolein veel uitlegt, laat oefenen en openstaat voor vragen. Het tuinhuisje in Baarn is een mooie locatie om even een avondje alles uit je handen te laten vallen en lekker creatief aan de slag te gaan! Een aanrader!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Handlettering workshop

Ik heb een workshop handletteting in Baarn gevolgd. Marjolein legt goed en duidelijk uit. Ze is erg enthousiast. Ze geeft aanwijzingen en tips. Ik ben met een mooi resultaat en ideeën naar huis gegaan. Prima lokatie met genoeg te drinken en wat lekkers erbij.

donderdag, 14 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Handlettering Amersfoort

Wat een ontzettend leuke workshop! Marjolein is zeer enthousiast en weet dat ook over te brengen.
En wat ik erg verrassend vond........ het is toch best een stukje makkelijker dan het lijkt!Met leuke ideeën en een eigen gemaakt product naar huis.

zondag, 13 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Handlettering

Met mijn drie zussen een workshop handlettering bij Marjolein gevolgd. Aan het begin was 1 van ons heel enthousiast (die kreeg dit als cadeau :)) en 3 wat sceptisch. Maar het is leuk! Lekker creatief bezig en naar iets toewerken. Marjolein is een enthousiaste begeleider en zorg ervoor dat je met een leuk resultaat naar huis gaat!

dinsdag, 8 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Yehes, voortaan altijd leuke kaartjes schrijven

Handlettering kan wel hip zijn, maar het is van alle tijden. Hier heb je de rest van je leven iets aan. En zo moeilijk is het niet. Na een paar keer doen, heb je de techniek wel te pakken en van daaruit kun je lekker los. Zo leuk dit.

Opbouw van de workshop zat ook lekker in elkaar en je neemt je eigen artwork gelijk mee naar huis. Echt een aanrader.

dinsdag, 17 april 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader!

Een workshop handlettering is top! Marjolein weet een goede combi te maken van het geven van achtergrondinformatie en zelf aan de slag gaan. Echt een aanrader en leuk dat je, ook wanneer je niet zoveel vrije tijd hebt, prima met deze hobby aan de slag kan gaan.

maandag, 19 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en leuk!

Met mijn vriendin en alle dochters een workshop 'hart vullen' gedaan. We hebben een hele leuke avond gehad en werden hierbij erg goed begeleid. Echt een aanrader. Ook leuk om te zien met welke woorden iedereen haar hart heeft gevuld.

maandag, 5 maart 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een toffe en leerzame workshop

Marjolein legt heel enthousiast uit hoe handlettering werkt en wat de technieken zijn. Deze workshop was heel inspirerend en ik zou er zo nog 1 willen volgen. Maar je kunt wel al na 1 workshop thuis aan de slag, want Marjolein legt goed uit en geeft je vele handvaten om thuis te gebruiken! Kortom een aanrader!

dinsdag, 5 december 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop handletteren

Hele leuke workshop zeer enthousiaste en goede begeleiding.
Een aanrader.

vrijdag, 10 november 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam

Hele leuke leerzame workshop.

zondag, 22 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame workshop!

Het was een leerzame, gezellige avond, waarbij Marjolein ruim de tijd nam om ieder persoonlijk te helpen, heel fijn!

donderdag, 28 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop handlettering

Ontzettend leuke workshop op een prachtige locatie in Baarn. Was superleuk. Ik kom graag nog een keer! Groet, Diana

vrijdag, 22 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Handlettering aanrader!

Marjolein geeft heel enthousiast en bevlogen haar workshop handlettering. Veel inspiratie en kennis opgedaan en met een eigen poster naar huis gegaan. Aanrader!

woensdag, 5 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super aanrader!

Superleuke workshop voor beginners in handletteren! Marjolein legt geduldig uit en helpt je je eerste creatie te maken. Veel boeken als voorbeeld en verschillende pennen om uit te proberen. Het geserveerde lekkers en drinken maakt het helemaal af. Aanrader!

dinsdag, 4 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mw.

Hele leuke workshop.... in het begin dacht ik even "dat kan ik toch eigenlijk helemaal niet...." maar na de uitleg en oefenen lukte het toch en ben ik naar huis gegaan met een mooie zelf geletterde kaart.

maandag, 3 juli 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagde ochtend!

We hebben een hele leerzame, gezellige en creatieve ochtend gehad!

Met alle tips gelijk thuis verder aan de slag gegaan!

donderdag, 18 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Handlettering van Lein in Beel

Gisteren een superleuke workshop van Marjolein gehad. Ze geeft eerst goede en
hele duidelijke uitleg en daarna ga je zelf aan de slag waarbij ze je ook weer helpt of suggesties geeft. Werd er helemaal blij van! Een aanrader dus

donderdag, 18 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk!

Een erg leuke ochtend waarin Marjolein erg enthousiast en duidelijk de beginselen van handletteren uitlegt!

maandag, 27 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Handletteren

Het was gezellig, veel geleerd en moeilijker dan ik dacht :)

maandag, 27 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop

Een avondje handlettering = creatief, moeilijk, inspratie, enthousiasme, uitdaging met een super resultaat.

maandag, 27 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top!

Super leuke workshop goede tips en trics! Vol inspiratie naar huis gegaa !!

maandag, 27 maart 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Workshop Handlettering 24 maart 2017

Wij hebben een erg leuke workshop gehad! De sfeer, verzorging en uitleg was goed en je werd gelijk aan het werk gezet. Aan het eind van de workshop gingen we trots naar huis met een eigen creatie.

maandag, 27 maart 2017
Prijs
€ 40,00 per persoon
Aantal
5 tot 16 personen
Plaats
Mogelijk bij ons in Amersfoort en Baarn of bij u in de provincie Utrecht

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01