starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Ons aanbod schilderworkshops

Beoordelingen Schilder workshops

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
8,8
Uit 12 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het is absoluut een unieke ervaring die ik écht niet had willen missen!

Schilderen op leer is een fijne en absoluut unieke ervaring.... fascinerend! Dank Rebecca, voor de rust, die je niet alleen uitstraalt, maar óók waarmee je geduldig uitleg geeft over deze techniek: schilderen op leer. Dankjewel ⯑

vrijdag, 24 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk om in een groep maar toch heel ontspannen bezig te zijn.

Voor mij heel nieuwe ervaring ben erg blij om weer eens ander materiaal te proberen , echt een aanrader. Kom het ook eens proberen.

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond

Lekker ontspannen en creatief bezig zijn. goede combi!

donderdag, 23 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Met een gezellig klein groepje hebben we kunnen ervaren wat het is, op leer verven.
Een voor mij geheel nieuwe verf-techniek, met een verrassend resultaat.
Nodigt uit om hier nog even op voort te borduren!

woensdag, 22 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig, inspannend, goed verzord en inspirerend.

Fijne workshop.

zondag, 19 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig gezellig en origineel tuinkadootje

Ik wist niet dat dit bestaat. Echt doen, heel leuk en niet moeilijk. Moet je gewoon met een groepje meiden doen TOP

vrijdag, 17 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie ervaring

Duidelijke technische uitleg met hele concrete instructies. Het nodigde echt uit om gezellig met elkaar aan de slag te gaan!

woensdag, 15 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gezellig, professioneel en leerzaam!

Natalia is heel gastvrij, super professioneel en een hele goede docent. We hebben heel veel geleerd en een hele leuke middag gehad!

zondag, 29 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Sfeervolle spanning!

Zowel de begeleidster als het model waren heel professioneel, vriendelijk en gezellig. Wij hebben genoten!

zondag, 3 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Beoordeling Workshop Totems maken

Leuke workshop onder goede begeleiding. Wel vonden wij de kosten voor deze workshop relatief hoog. Niet iedereen kon tegelijkertijd meedoen terwijl ik van te voren wel de indruk kreeg dat het qua werkzaamheden nodig was om met minimaal 8 personen deel te nemen.
Verder was er genoeg ruimte en werd er goede uitleg gegeven door een vriendelijke begeleidster.

zondag, 8 oktober 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 85 deelnemers

Omdat we louter positieve reacties hebben gehad over de Bob Ross schilder middag. De goede sfeer heeft zich doorgezet naar de borrelboot en later het eten met acts en muziek van medewerkers en studenten. Het zal voor de volgende ploeg lastig worden deze middag te overtreffen. Verder vind ik dat je het erg goed en goedkoop doet. Niet goedkoop in de zin van matig maar in de zin van laag geprijsd. Zeer veel waar voor je geld.
Bedankt voor je inzet en adviezen namens ons team en alle medewerkers.

donderdag, 11 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bob Ross schilderworkshop voor 19 deelnemers

Bij het intern organiseren hoor je alleen maar zaken als "ik kan niet schilderen" of "ik kan nog geen potlood vasthouden laat staan een penseel".
En tijdens het maken van je eigen Bob Ross onder het oog van de "meester" Reginald hoor je de verbazing bij iedereen ontstaan dat ze het blijkbaar toch in zich hadden!
Aan het einde van de avond ging iedereen vrolijk, enthousiast en met een prachtig kunstwerk naar huis. Een hele ervaring rijker. Bedankt Reginald.

dinsdag, 11 april 2017

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01